Hållbart Event Scandinavia

”HållbartEvent.se is The one stop sustainable shop for business’s in development, inspiration and some good old fashioned love” – Tim Carroll

Hållbart Event Scandinavia
Anmäl dig till inspirationsbrev för dig att utvecklas mot en hållbar affärsutveckling, www.hallbartevent.se

HållbartEvent.se är en plattform för inspiration i hållbar affärsutveckling. Näringslivet och mötesindustrin ges här chans att växa med omvärlden, miljön och varumärket. Thomas Persson från Malmö står för utvecklingen av företaget och äger Hållbart Event Scandinavia.

HållbartEvent.se levererar hållbar inspiration från utvalda talare. Våra talare representerar olika affärsområden för största spridning och finns representerade på hemsidan för att lätt kunna bokas som talare till möten. Med hållbar affärsutveckling som ”grön tråd” riktas inspirationen till målgrupp som har en ledande befattning och andra som vill utvecklas, ekologiskt och socialt hållbart mot en ekonomisk lönsamhet. Intresserade går lätt in på www.hallbartevent.se och bokar sig fritt för att varje vecka erhålla Hållbar Inspiration från våra talare, direkt till sin e-post.

HållbartEvent.se erhåller således också annonsplatser för eventleverantörer vars produktsortiment tillför något hållbart; socialt och/eller för miljön. HållbartEvent.se är således en fantastisk chans för alla hållbara företag som vill marknadsföra och visa vad de gör bra hållbart, med antingen utvalda produkter och tjänster eller med hela företaget. En hållbar marknadsföring för en målgrupp som har någon sorts ledande befattning och upphandlar events, möten, och kongresser.

Må Gott och Inspireras! – anmäl dig till Hållbar Inspiration på www.hallbartevent.se

Hållbart Event Scandinavia
————————————–
Vid annonsering och ytterligare frågor kontakta:

Thomas Persson (Ägare och projektledare)
Telefon: +46 (0)709-221022



Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s